Klubok / partnerek

Liget Klub

Érkezzetek limuzinnal a Liget Klubba és az egész társaság ingyen mehet be.

Liget Klub szórakozóhely Budapest

Évek óta méltán híres Liget Klub egy igazi pörgős hely a belvárostól kicsit elszakadni vágyóknak, egy olyan világban, mely a pesti éjszaka fénykorát idézi. Ez a hely egy ideális lehetőség a harminc felettieknek, ahol 3 terem várja a különböző stílust kedvelőket. A Dance Arena egy tágas, modern tánctér, igazi klub hangulattal, fényekkel, csinos pultoslányokkal és a legvadítóbb track-ekkel, melyeket olyan rezidensek fémjeleznek mint NEWL és Zola.

Ha péntek, ha szombat, az R’nB’ kötelező, melyet a Liget Klub természetesen magas fokon mutat be a soron következő termében: azaz az R’nB’ tánctéren, és adagol minden party arcnak kellemes ütemben a legjobb DJ-kkel.

Végül és természetesen nem utolsó sorban a RETRO szerelmesei is megtalálják a testhezálló mókát a nekik kialakított RETRO Lounge-ban, ahol az örökzöldek dübörögnek hajnalig profi DJ-k kezei alatt.

Érkezz a buliba limóval

Az ingyen belépők mellé ajándék pezsgőt adunk

+36 30 616 7408

Morrisons 2

Érkezzetek limuzinnal a Morrisons 2-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Morrisons 2 szórakozóhely Budapest

Többek által „Joker hely”-nek becézett létesítmény évek óta töretlenül szolgáltatja a jókedvet azoknak, akik szeretik vegyíteni a stílusokat és a jó koktélokat. A ma már fogalommá vált hely a hét minden napján fogadja vendégeit a maga különleges módján, 6 táncterével, minden zenei stílussal. Kijelenthetjük, hogy nincs olyan ember, aki ne találna itt magának valót. Gyakori akcióival, mint például a 99 forintos sör/korsó egy igen pénztárca barát megoldás, ráadásul utazni sem kell sokat, hisz a Jászai és a Nyugati között helyezkedik, már-már szemtelen módon, mágis nagyon szeretjük. 6 tánctér, 10 bárpult, számtalan csocsóasztal, teltházas bulik, óriási italakciók, még valami?

Érkezz a buliba limóval

Az ingyen belépők mellé ajándék pezsgőt adunk

+36 30 616 7408

Peaches And Cream

Érkezzetek limuzinnal a Peaches and Cream-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Peaches and Cream Budapest

Az R’n’B fellegvára, a dübörgő basszusok otthona és a legvadítóbb csajok törzshelye. Igen, most a Peaches and Cream-ről lesz szó. Talán a legjobb lokációval rendelkező klub már 2007 óta ad otthont a város legszínvonalasabb és erre specializálódott R’n’B bulijainak eredeti amerikai hangnemben, hamístatlan minőségben és formában. A hely Budapest ékszeresdoboza. A minőség itt nem lesz kérdés sem a zenében, sem az elfogyasztott frissítőkben. A szórakozóhely nagy hangsúlyt fektet a különleges igényű emberekre, így kialakításra került 2 VIP szoba hangulatos VIP asztalokkal, ahol a pesti éjszaka jellegzetes arcaival is találkozhatsz. Légy része a Peach and Cream életérzésnek, egy igazi High-Life party keretein belül!

Érkezz a buliba limóval

Az ingyen belépők mellé ajándék pezsgőt adunk

+36 30 616 7408

Hello Baby Bar

Érkezzetek limuzinnal a Hello Baby Barba és az egész társaság ingyen mehet be.

Hello Baby Bar Budapest

A sejtelmes hangulatú Hello Baby Bar nagyszerű lokációjánál már csak a hírneve jobb. A hely egy igazi különlegesség az Adrássy úti villa falai között. Műsorkínálatában nagyon gyakoriak a nemzetközi fellépők, melyek adják igazán a sóját Budapestnek. A belső kialakítás páratlan a városban, melyhez a legjobb belsőépítészek és dizájnerek adták nevüket. Kifinomult stílus jellemzi minden apró részletét, és ez igaz a rezidens közöségére is. VIP asztal foglalásra is van lehetőség az elkülönített helységben, melyben VIP bárpult és személyzet is a vendég rendelkezésére áll. Aki kellemes hangvételű, európai szintű szórakozásra vágyik, az a Hello Baby fele vegye az irányt.

Érkezz a buliba limóval

Az ingyen belépők mellé ajándék pezsgőt adunk

+36 30 616 7408
*Az akció csak a klubok saját rendezésű buliainak sztenderd belépőire vonatkoznak. Nem vonatkozik a VIP belépőkre és a külsős rendezvényekre.