Party limuzinozás

Kezdődjön elegánsan a buli egy budapesti városnéző limuzinozással! A bérlés alatt többszöri fotózásra, megállásra és Budapest nevezetességeinek megnézésére is lehetőség adódik, használjátok ki eme fantasztikus és egyedi lehetőséget!

Ha pedig nincs konkrét hely, de táncolni, bulizni szeretnétek, csak szóljatok, hiszen Budapest legmenőbb klubjaiba viszünk Titeket!

Álljon le a közlekedés, és forduljon felétek minden arc az éjszakában az őrületes hangorkánt, és élményt látva-hallva! A zenét hozhatjátok is, és akár mi is tudunk Nektek partyt csinálni! A sofőreink pedig, bár elegánsak, a legnagyobb bulicsinálók, úgyhogy ne habozzatok, itt az ideje egy őőőrületes éjszakának!

Beszámolók

Diana

„Először nem tudtam mire vélni, amikor egy fehér limuzin lassított mellettem, aztán még jobban meglepődtem, amikor a barátnőim szálltak ki belőle. Magukkal ráncigáltak, és körbenéztünk Budapesten. Fantasztikus volt!!! Nem volt alkalom, egyszerűen csak gondolták, hogy próbáljuk ki. Máskor is bízom a meglepetéseikben, mert őrületesen jó volt!”

Szabolcs

„Cserediákok jöttek hozzánk, és gondoltuk, jól kirúgunk a hámból. Lézershow, táncoslány, és persze pezsgő… ami a csövön kifér! Két napig tartott magunkhoz térni, azt hiszem, ez eléggé kifejezi, mennyire jól sikerült…”

Feri

„Mindig azt hittem, hogy limuzinnal csak a kőgazdagok utazhatnak, és nekem nem telik rá. Nem így van! Nagyon jó árakat láttam a honlapon, és az extrákért nagyon korrekt ajánlatot kaptam, úgyhogy egyrészt, kiváltságosnak érzem magam, hogy igénybe vehettem, másrészt az ismerőseim is elismerően nyilatkoztak, és már kérték az elérhetőségeket, mindenféle alkalomhoz.„

Helga

„Ha egyetlen szóval kellene összefoglalnom, akkor az ŐRÜLETES jut eszembe! Nem tudom, hogy bírta ki, ennyi viccel, nevetéssel a sofő, de végig partyarc volt, rengeteg fotót készítettünk, köszönjük!”

Koki és a Banda

„Elöljáróban annyit mondanék, és ezzel egyúttal be is fejezem: Ászok vagytok!”

Zsófi

„Úgy csináltunk, mint Amerikában, elvégre huszonegy évesnek lenni is igenis menő! Sőt! Bebizonyítottuk Budapestnek, hogy ultramenő! A városnézés után, némi pezsgővel, és sok-sok szupermenő képpel a motorháztetőn, a bérelt limó az egyik legelitebb klubba szállított minket! A hangulat megalapozása tökéletes volt, a következő szülinapi buli is Rátok vár, én már most beírtam a naptáramba, hogy keresselek Titeket!”