Limuzin bérlés esküvőre

Esküvőhöz kínáljuk a gyönyörű és elegáns luxusautónkat, mely Budapest egész területén ingyenes kiszállással áll rendelkezésre. E mellett ajándék pezsgővel és egyedi árképzéssel várjuk az ifjú párokat, hogy e különleges nap igazán különleges legyen, utazás közben is.

Mind a polgári szertartásra, mind pedig a templomira biztosítjuk Nektek az élményt, melyet az elegáns, hófehér limuzinunkkal élhettek át életetek egyik legfontosabb napján. Andalító zene, pár korty pezsgő, így a rengeteg szervezés, és ötletelés után átadhatjátok magatokat annak az útnak, mely még csak most kezdődik!

Ennek fényét szeretnénk emelni, kérdezzetek bátran, nézzetek szét extráik között is, hiszen akár fotóst/videóst is tudunk biztosítani, hogy minden pillanat megmaradhasson Nektek!

Beszámolók

Bogi

„Az esküvő napján rengeteg mindennel kellett foglalkoznunk, így az, hogy hogyan is érkezünk meg. Szinte megváltásként jött egy barátunk, aki azonnal intézte, és a csodás élménnyé vált, és a pezsgőt kortyolgatva ellazultuk a férjecskémmel, és idegesség nélkül tudtuk átélni a mi nagy napunkat! Nem tudom elégszer megköszönni!!!”

Dóra

„Már közel tíz éve vagyunk együtt, így azt gondoltam sok meglepetés nem érhet. De igen! Az én csodálatos férjem egy gyönyörű, hófehér limuzinnal érkezett, udvarias sofőrrel, és így esküdtünk meg! Nem is jutottam szóhoz! Nem véletlen neki mondtam igen-t, könnyekig hatódtam, és csodálatos volt minden, köszönöm Nektek!”

Kata

„Sírni az esküvő előtt? Nos, én megtettem…Nagyon ideges voltam, a sok feszültség miatt, és a limuzinban sikerült kiengedni ezt. A sofőr nagyon kedves volt, pezsgőztünk, és hagyta, hogy megnyugodjak a leendő férjemmel, így mire megérkeztünk életünk legfontosabb pillanatára, át tudtam érezni, milyen is egy boldog menyasszony! Köszönöm, tényleg csodálatos volt!”

Ibi és Krisz

„Hófehér ruhához illő, hófehér limuzin, ami nem csak az esküvőnkre, hanem a vidéki lagzinkra is elszállított. Amikor elfogyott a pezsgő, varázslatos módon, előkerült egy újabb üveg, a sofőr betette a kedvenc –hozott – zenénket, nem is tudom, mit mondhatnék. Utólag kiderült, nekünk volt a legsimább utunk, a vendégeket szállító busz lerobbant, szívből örülök, hogy nem azon utaztunk, ráadásul még limót is küldtetek a vendégekért, irtó jó! Köszönjük, tényleg csodálatos volt minden!”

a Kiss Család

„Gyönyörű, hófehér, virággal díszített limuzin gördült be a házunk elé. Mint egy látomás, és mégsem, ugyanis Drága Édesapám lepett meg ezzel, hogy ne csak az oltárhoz kísérjen pompában, hanem már otthonról. A bérelt limuzin mesés ajándék volt, elfelejtettem az idegeskedést, örültem, és élveztem az ajándékot, az első pillanattól a nagy „igen”-ig, köszönjük Nektek! ”

Andris

„Limuzint bérelni nem is nehéz, vagy nagyon drága! Szuperek vagytok! Minden kérdésemre azonnal válaszoltatok, a leánybúcsút, a dekorációt, pezsgőt, hangulatot adtatok, pedig én „csak limuzint akartam bérelni”… Már tovább is adtam az elérhetőséget, és még én is visszatérek, ha mást nem, Veletek még városnézésben is partner vagyok, pedig ismerem Budapestet!”

White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon