Limuzin Kisokos

AVAGY 12+1 KÉRDÉS ÉS VÁLASZ EGY KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY ELÉRÉSÉHEZ

1. Hogyan foglald le a limuzint?

Az első lépés, hogy felhívsz minket telefonon, majd sms-ben vagy e-mailben elküldöd a megrendelő nevét, telefonszámát, a bérlés pontos dátumát, idejét és azt, hogy hova érkezzen a limuzin.

2. Hány személyesek a limuzinok?

Kisebb társaságok részére, vagy akár kettőtöknek már 8 fős vagy 9 fős, nagyobb társaságoknak 10-12 fős de akár nagyobb, 16 fős vagy akár 26 fős limuzinok is elérhetőek.

3. Hogy néznek ki a limuzinok?

Ajánljuk szíves figyelmetekbe a galériánkat, a képek eredetiek, és őszinték! :) Egyébként pedig hófehér party limuzinjaink vannak: Belső terüket illetően profi hangtechnikával, színes led megvilágítással és lézershow hangulatvilágítással vannak felszerelve, úgyhogy mindennel, amit csak szeretnétek.

4. Hozhattok-e zenét?

Persze, a telefonotokkal Bluetoothon keresztül csatlakoztatva a hifi rendszeren keresztül le tudjuk játszani a hozott zenéket.

5. Pezsgőt is kaptok ?

Igen! :) Ajándékba adunk egy üveg behűtött pezsgőt!

6. Enni lehet a kocsiban?

Sajnos erre nincs lehetőség :( Viszont innivalót hozhattok! :)

7. Hová kérheted a limuzint?

Kérhetitek az autót szórakozóhely elé, nevezetességekhez vagy akár az otthoni címetekre is. Budapesten és környékén szolgáltatunk. Viszont kérlek vegyétek figyelembe, hogy kis (pl. egyirányú utcákba) fizikailag nem lehetséges a behajtás.

8. Csak Budapesten belül vagytok elérhetőek?

Van lehetőség Budapesthez közeli és vidéki kiszállásra is, ebben az esetben kiállási díjat számítunk fel, melyről telefonon vagy emailben tudunk tájékoztatást adni a pontos cím függvényében.

9. Van maximum, vagy éppen minimum bérlési idő?

Minimum van, ez 60 perc, maximum nincs szóval határ a csillagos ég, ha ilyen elképzeléseitek vannak, egyedi árajánlatot adunk Nektek!

10. Kérhetünk táncos fiút, vagy táncos lányt?

Persze! Számos jól képzett táncos fiúval és lánnyal dolgozunk együtt. Fényképes listájukat telefonos egyeztetés után megtekinthetitek.

11. Feldíszítve, dekorációval is kérhetjük az autót?

Alkalomhoz méltóan egyedi díszítést csinálunk, így lehet szó esküvőről, lánybúcsúról vagy épp valami extrém kérésről, előre egyeztetett dekorációs elemekkel feldobjuk Nektek a limó és a Ti hangulatotokat! :)

12. Nagyobb társasággal szeretnénk bérelni, lehet?

Két lehetőség is van, ha nem igénylitek, hogy egy autóban utazzatok, akkor több „kisebb” limuzint tudunk küldeni, de ha ragaszkodtok hozzá akkor 16, illetve 22 fős autóval is rendelkezünk.

+1 Miért pont ezt a limuzinos céget válasszam?

Cégünk Budapest legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Autóink gyönyörűek, sofőrjeink szakképzettek és igazi buli hangulatot biztosítanak minden velünk utazónak. Eddig több, mint 8.000 ember utazott velünk és volt megelégedve szolgáltatásainkkal. Ennyien csak tán nem tévednek. Legalábbis szerintünk.


Az élmény garantált, próbáljátok ki Ti is!

Emlékeztek az első lépésre? Várjuk hívásotokat! :)


Üdvözlettel a White Limuzin csapata

White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon