Limuzin bérlés Leány és Legénybúcsúra

Lány, - és legénybúcsúkra rendelhető buli limuzinjainkkal teljes körű élményt nyújtunk, legyen szó fotózkodásról, extrém feladatok elvégzéséről vagy éppen táncoslányok/chippendale fiúk közvetítéséről. Tedd feledhetetlenné az estéteket! Ha eddig egy visszafogott, „éppencsak” buliban gondolkodtatok, akkor ideje ezt eltenni későbbre, a nyugdíjas évekre, és nekiindulni! A limuzin bérlés legény- vagy lánybúcsúra mindig a legjobb ötlet!

Legyetek nők, vagy férfiak, óóóriás bulival készülünk Nektek! Ajándék pezsgő minden limuzinozáshoz, rengeteg fotó (amely vélhetően az esküvőig titokban marad), és pár olyan óra, ami után – ha ilyen lesz a közös élet is -, akkor biztosan még nagyobb lendülettel vágsz bele!

Limuzin bérléshez kapcsolódó extrák

Táncosfiú vagy táncoslány: A legény- / leánybúcsú megérdelmel egy kis extrát! A limuzinozást még felejthetetlenebbé tehetetitek, ha táncost is rendeltek a limóba. A táncosok közelsége még inkább felforrósítja az estét, profi táncosaink garantáltan hangulatba hoznak!

Pajzán szabadulószoba: Ha még több kalandra vágytok, a limuzinozás után kedvezményes áron bonyolódhatottok 18+-os kalandokba egy erotikus szabadulószobában.

Beszámolók

Ági, és a Csajok

„Már minden közeli barátnőm megházasodott, mire eljött az enyém. Nem nagyon tudtam, mi lesz a leánybúcsú, de végül minden jól alakult. Megleptek egy limuzinbérléssel, és együtt olyan csodálatos estét tölthettünk el, hogy azt gondoltam, ha ilyen a házasélet is, akkor ide vele, de azonnal! Emlékezetesre sikerült, köszönöm a sofőr kedvességét is, és persze lett képem a motorháztetőn is! Örök emlék marad! :)”

Angéla

„Ha olyat kerestek, ahol tényleg garantált az élmény, akkor a legjobb helyen jártok! A szervezők, és a sofőrök mindent, de tényleg mindent megtesznek azért, hogy az elképzelt program a lehető legjobban sikerüljön! Vidámság, vagy éppen visszafogottság, amit csak szeretnétek. Mindenféle frinc-francot kértünk, díszítést, meg táncos fiúkát, hiszen leánybúcsúval így volt teljes, meg szuper zenével, és olyan élményben részesítettétek a leendő arát, hogy már gondolkodik, hogyan rendezhetné meg újra, annyira fenomenális volt!!!”

Norbert

„A legénybúcsút próbáltuk diszkrétre szervezni, így Hozzátok fordultunk. Nos, ez remekül sikerült, pár kiváló tanáccsal, és egy baráti árajánlattal eszméletlenül jól sikerült minden! A limón túl, ahol csak szolidan pezsgőzgettünk – meg egyéb piákat is hozhattunk, e mellett egyszer csak a zene átváltott bulira, és megálltunk, ahol bepattant egy táncos lány is. A vőlegény arcára volt a reakciója írva, végignevettük az éjszakát! Köszönjük az élményt, hamarosan én kerülök sorra, én is Titeket akarlak a legénybúcsúra, de még az esküvőre is!”

Máté

„Nos, mi okosan kitaláltuk, hogy együtt bulizunk, egyszerre tartjuk a legény, és a leánybúcsút. Összesen 17-en voltunk, végül két autóval, kétfelé, két teljesen őrült este, és egyvalami biztos: Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát, sok-sok fotóval!!! Teljesen őrület volt!”

Marcsi, Judit, Ancsa, Emma, Brigi, Vali, Emese, Petra, és Kriszta

„Még mindig a hatása alatt vagyok. Minden évben egy napon, csak úgy, összejárunk a csajokkal, átbeszélni az életünket, nevetni-sírni, tervezni, álmodozni. Mindig azzal estünk gondolkodóba, hogy az utazást hogy oldjuk meg, hogy mindannyian – bár csak kilencen vagyunk-, beférjünk egy helyre, és egy percig se legyünk egymás nélkül. Nos, Ti megoldottátok! Remek volt a hangulat, bár, már elmúltunk harminc évesek is, felélesztettétek bennünk a fiatalságot, amit köszönünk a partisofőrnek, és a zenét, a vicceket, a pótolhatatlan pillanatokat, amiket a bérelt limóban tölthettünk!”

Panka

„Nem sokra emlékszem a buliból, de hogy jött a bérelt limuzin, és fergeteges party volt már ott, na arra még igen! Nem is emlékszem, végül hogy jutottunk be a klubba, de ez egyszerűen őrület volt! Tiszta szerencse, hogy még el tudtunk kapni később, mert nem volt túl jó.. De Ti..!!! Táncosfiú, meg pezsgő? Meg mi, meg a szuperhős sofőr, aki mindent bír? Ezt így együtt lehet? IGEN! Lenyűgöztetek!”

White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon