Limuzin bérlés születésnapra

Nem kérdés, hogy a szülinapi az egyik legfontosabb alkalom az évben. Éppen ezért mindig jó ötlet a limuzin bérlés szülinapra. Ünnepeljétek méltó módon, visszafogottan a limuzin luxus kényelmében pezsgőt kortyolgatva, vagy őrült partyval a limuzinban, ahol a profi hifi rendszeren pont azok a zenék szólnak, amit imádsz hallgatni, a fények és a suhanó város pedig megadja a tökéletes hátteret a különleges estéhez. A szülinapi limuzinozás egy olyan élmény, amely garantáltan emlékezetes és felejthetetlen marad.

Limuzinjaink minden szükséges luxust és kényelmet biztosítanak. Hatalmas belső térrel rendelkeznek, így kényelmesen elfér az egész társaság, 10 főtől már több bárpulttal is rendelkeznek, hogy garantáltan élvezetes legyen az utazás.

Profi sofőrjeink gondoskodnak a biztonságos utazásról és olyan útvonalat választanak, mely során a legszebb oldaláról láthatjátok Budapestet. A város ikonikus pontjain megállhattok fotózkodni, a sofőr örömmel készít rólatok képeket telefonotok segítségével, amit azonnal posztolhattok is, így biztosan senki sem fog megfeledkezni a különleges alkalomról.

Érkezhettek éttermi vacsoráról vagy egy jó bárból, a szülinapi limuzinozás biztosan az este fénypontja lesz. És hogy az este jól folytatódjon, professzionális sofőrünk időben fog érkezni veletek a szülinapi party következő állomására.

A szülinapi limuzinozás gyermekek számára is elérhető, esetükben gyermekpezsgővel és felár ellenében lufikkal várjuk a szülinapi zsúr résztvevőit. 14 éves kor alatt mindenképpen felnőtt kísérő szükséges.

Különleges születésnapi meglepetés tervek esetén kérjétek egyedi ajánlatunkat, mident megteszünk, hogy a lehető legjobban sikerüljön a szülinapi meglepi.

Elolvastam és egyetértek az Általános Szerződési Feltételekkel!

Limuzin bérlés

24/7

Érkezz a szülinapi buliba limuzinnal, partner klubjaink ingyenes belépéssel, welcome drinkkel várnak! Részletek a logókra kattintva:

Morrisons 2 belépők Doboz belépés
White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon