Vissza

Adatvédelmi irányelveink

A WhiteLimo – hivatalos honlapjának (https://whitelimo.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli a szerkesztőség.

A WhiteLimo honlapján lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

A honlap működtetésekor – az adatvédelmi törvénnyel összhangban – a WhiteLimo az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt:

A tudatosan átadott magántermészetű adatokat a WhiteLimo csakis arra a célra használja fel, amire rendelkezésére bocsátották, az így gyűjtött adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja tovább. A WhiteLimo az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől. A WhiteLimo a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat tárol: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A WhiteLimo ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel. Az oldalról küldött Kapcsolat vagy Online megrendelés formon leadott megrendeléseket WhiteLimo harmadik félnek nem adja tovább. A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, a WhiteLimo azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon