Klubok / partnerek

Morrisons 2

Érkezzetek limuzinnal a Morrisons 2-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Morrisons 2 szórakozóhely Budapest

Többek által „Joker hely”-nek becézett létesítmény évek óta töretlenül szolgáltatja a jókedvet azoknak, akik szeretik vegyíteni a stílusokat és a jó koktélokat. A ma már fogalommá vált hely a hét minden napján fogadja vendégeit a maga különleges módján, 6 táncterével, minden zenei stílussal. Kijelenthetjük, hogy nincs olyan ember, aki ne találna itt magának valót. Gyakori akcióival, mint például a 99 forintos sör/korsó egy igen pénztárca barát megoldás, ráadásul utazni sem kell sokat, hisz a Jászai és a Nyugati között helyezkedik, már-már szemtelen módon, mágis nagyon szeretjük. 6 tánctér, 10 bárpult, számtalan csocsóasztal, teltházas bulik, óriási italakciók, még valami?

Érkezz a buliba limóval

A limuzinozás mellé ingyenes belépést biztosítunk.

+36 30 085 1152

Doboz

Érkezzetek limuzinnal a Dobozba és az egész társaság ingyen mehet be.

Doboz

Bulizz egész éjjel Budapest egyik legegyedibb exkluzív romkocsma klubjában. DJ-k, RnB, house slágerek, kerthelyiség és két különterem, koktélok és street food ételek várnak.

A Doboz a Klauzál utcában vár, a bulinegyedben, a város közepén. A dekoráció igényes és a hangulat is különleges, a hely befogadóképessége pedig hatalmas. Itt nem kell aggódni, hogy nem lesz tökéletes a buli.

Érkezz a buliba limóval

Az ingyen belépők mellé ajándék pezsgőt adunk

+36 30 085 1152

Az akció csak a klubok saját rendezésű buliainak sztenderd belépőire vonatkozik. Nem vonatkozik a VIP belépőkre és a külsős rendezvényekre. A klubok saját szabályzata, házirendje érvényes, a belépést saját előírásaikra hivatkozva jogosultak megtagadni.

White Limo limuzin bérlés telefonon White Limo limuzin bérlés online White Limo limuzin bérlés facebookon